Laserontharing bij Lemmies Skin

Wat is Laserontharing?

Laserontharing is een methode voor het permanent verwijderen van haar, waarbij de haarzakjes worden vernietigd door laserimpulsen. Deze procedure zorgt ervoor dat er geen haargroei meer plaatsvindt in het behandelde gebied. Behandelingen worden om de 4 tot 6 weken uitgevoerd, en na voltooiing van de volledige kuur ervaren de meeste mensen permanente ontharing.

De Behandeling

Bij Lemmies Skin maken we gebruik van de Diode ICE Quattro Wave laser, een medisch gecertificeerd apparaat dat een pijnloze behandeling mogelijk maakt dankzij de gekoelde ICE-kop, die kan koelen tot -15 graden Celsius. De laser is geschikt voor alle huid- en haartypes en biedt blijvende resultaten.

Tijdens de behandeling wordt eerst een verkoelende gel aangebracht op de huid, waarna de laser in strijkende bewegingen over het gebied wordt bewogen. Dit vernietigt de haarzakjes en eiwitten, wat resulteert in permanente ontharing.

Voorzorgsmaatregelen

Om de behandeling optimaal te laten verlopen, moet de te behandelen zone 24 tot 48 uur van tevoren worden geschoren. Hoewel een zongebruinde huid behandeld kan worden, is het belangrijk om in de zeven dagen vóór en na de behandeling niet te zonnen.

Nazorg

Na de behandeling is er geen hersteltijd nodig, maar het is belangrijk om de huid goed te verzorgen. Vermijd sauna’s, intensief sporten, en bodylotion op de dag van de behandeling. Vermijd ook de zonnebank en direct zonlicht gedurende zeven dagen na de behandeling.

Herhaling van de Behandeling

Voor een blijvend resultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig, met intervallen van 4 tot 6 weken. Hoewel de meeste mensen na 6 tot 8 behandelingen definitief haarvrij zijn, kan het lichaam proberen nieuwe haarzakjes te vormen. Onderhoudsbehandelingen worden aanbevolen.

Wanneer Ben Ik Uitbehandeld?

Na gemiddeld 6 tot 8 behandelingen is het resultaat in de meeste gevallen permanent. Echter, elk lichaam is uniek, en de resultaten kunnen variëren afhankelijk van huid- en haartype.

Gehele maand oktober alle laser pakketten 50% korting en op alle gezichtsbehandelingen 15% korting.

Chat openen
Hi beauty,

Hoe kunnen we je helpen?